AIO Box

Plug and Play

AIOBox är en ”Plug and Play”-laserstation. Den kan enkelt anslutas till en PC via USB eller nätverkskabel (LAN) och är direkt redo att användas. AIOBox är mycket lätt att driftsätta och lätt att montera, vilket gör den till en bekväm modell.

Trots sin kompakta design har AIOBox en exceptionellt stor lastvolym. Beroende på vilket objektiv som används kan en markeringsyta på upp till 200 x 200 mm användas.

AIOBox är utrustad med två separata säkerhetskretsar och uppfyller kraven för Performance Level l e (PL e) enligt EN ISO 13849-1.
Lasern är säkert avstängd när skjutdörren öppnas och en nödstoppsanordning finns också.

Utsugssystemet är standard på alla AIOBox-varianter och fokushjälpen/pekaren finns på alla modeller.
För fri sikt är AIOBox upplyst från insidan med lysdioder.

AIOBox är kompakt och extremt tyst, så att du kan använda laserstationen ostört på kontoret eller i en tyst miljö.

Med den beprövade XS Designer-mjukvaran kan automatiserade märkningar som serienummer, 2D-koder (DataMatrix) också enkelt implementeras.

Enkel och kompakt

AIO-lasern är den mest kompakta Q-switchade DPSS-lasern. AIO-lasersystem erbjuds i en robust och lätt monoblockdesign och möjliggör en mängd olika märkningstillämpningar som också är lämpliga för mikrobearbetning.

”Allt i ett” monoblockdesign eliminerar behovet av extern optisk fiber och andra känsliga kabelanslutningar för systemintegration. Som tillval kan AIOBoxen även utökas om man till exempel vill markera större arbetsstycken.

Den enkla och pålitliga integrationen, även i trånga utrymmen, är en annan fördel med AIO-lasersystemet.