LaseBox

Den kompakta ”Ready to Mark” lasermärkstationen LaseBox är designad som en ”Plug & Play”-laserstation. Den ansluts helt enkelt till en PC via USB och är omedelbart redo att användas. Den enkla idrifttagningen och, tack vare den automatiska lyftdörren, bekväma monteringen gör den till en absolut komfortmodell.

Trots sin kompakta design har LaseBox en mycket stor lastvolym (375 x 300 x 150 mm | L x B x H). Beroende på vilket objektiv som används kan en markeringsyta på upp till 190 x 190 mm användas. LaseBox kan användas som en fristående lasermarkeringsstation eller integreras i en produktionslinje.

Lätt att använda


Med den beprövade XS Designer-mjukvaran kan automatiserade märkningar såsom löpande serienummer, vektorgrafik (HPGL/PLT), 2D-koder (DataMatrix), element: linjer, rektanglar, cirklar (fyllda och ofyllda), etc. också realiseras utan ansträngning.

Lasebox med rotationsaxel

Rotationsaxeln är snabbt monterad och kan, beroende på vilken lins som används, förses med arbetsstycken upp till 140 mm i diameter. Om motlager används kan den bära en vikt på upp till 20 kg.