LaseMax

Med sin stora interiör erbjuder LaseMax gott om plats för nästan alla applikationer.

Komponenter upp till 1100 x 800 x 650 mm (L x B x H) och upp till 200 kg kan enkelt märkas med den stora LaseMax lasermarkeringsstationen. Beroende på vilket objektiv som används kan en markeringsyta på upp till 300 x 300 mm användas.

Den enkla idrifttagningen och den bekväma monteringen tack vare innerbelysning och automatisk säkerhetsdörr gör den till en absolut komfortmodell. Pekskärmen och den professionella märkningsmjukvaran XS-Designer gör det enkelt att realisera automatiserade märkningar, såsom serienummer, 2D-koder (DataMatrix), etc.

ÖSTLING erbjuder dig högsta möjliga säkerhet med lasermärkningsstationen LaseMax. Lasersäkerhetsglas för säker installation och övervakning av märkningsprocessen, säker avstängning enligt EN ISO 13849-1 och det integrerade utsugningssystemet är standardfunktioner. Detta avrundas av den robusta konstruktionen av stålplåt lämplig för industriellt bruk.

Tack vare sin stora interiör erbjuder LaseMax största möjliga flexibilitet för sina applikationer. Den finns tillgänglig med ett brett utbud av tillval och olika laserkällor (effektnivåer och våglängder). Rotationsaxel- och visionsystem för kod- och positionsigenkänning är bara några av de nästan obegränsade möjligheterna.

LaseMax är en fristående lasermarkeringsstation som också är idealisk för integration i en produktionslinje.